Donacions 

Donar té avantatges fiscals

Donar té avantatges fiscals

La Fundació EL Xiprer i l’Associació Amics d’El Xiprer són entitats d’Utilitat Pública reconegudes per la Generalitat de Catalunya. Estem subjectes a la llei 49/2002, dels incentius fiscals al mecentatge, col·laborar amb nosaltres té beneficis fiscals. Des de l’1 de gener de 2020 han augmentat en cinc punts les desgravacions fiscals. Ara, donar més et costa menys!

Podeu fer una donació al compte:
ES03 2100 3080 11 2200470240

Important: És necessari indicar el nom, cognoms i el DNI quan feu les aportacions per transferència per beneficiar-vos de la corresponent desgravació fiscal.

Amb Bizum:
codi 33588 Fundació El Xiprer Vallès Oriental

Fes-te soci d’Amics d’El Xiprer:

Clica l’enllaç per accedir al formulari d’alta: https://www.amicsdelxiprer.cat/suma-t-hi

Beneficis fiscals de les donacions

La Fundació EL Xiprer i l’Associació Amics d’El Xiprer són entitats d’Utilitat Pública reconegudes per la Generalitat de Catalunya. Per tant, subjectes a la llei 49/2002, dels incentius fiscals al mecentatge, col·laborar amb nosaltres té a més, beneficis fiscals. Des de l’1 de gener de 2020 han augmentat en cinc punts les desgravacions fiscals. Ara, donar més et costa menys. Per exemple, si fas un donatiu de 100 €, Hisenda et pot retornar fins a 80 € en la teva declaració de la renda.

Si sou una persona física:
* Els primers 150€ anuals desgraven un 80%
* La resta de la donació (superior a 150€) desgrava un 35%
* A més, si col·laboreu per tercer any consecutiu amb la mateixa entitat i amb una quantitat de diners igual o superior, desgraveu un 40%

En el cas d’entitats jurídiques:
* La primera donació econòmica desgrava un 35%
* Si col·laboreu per tercer any consecutiu amb la mateixa entitat i amb una quantitat de diners igual o superior, desgraveu un 40%