Fes-te soci

Fes-te soci

Fes-te soci, té avantatges fiscals

Fes-te Amic d'El Xiprer!

Fes-te soci d’Amics d’El Xiprer
i col·labora a partir de 10€ al mes.

A l’Associació Amics d’El Xiprer més de 900 persones ajuden a fer realitat tots els projectes d’El Xiprer amb una aportació mensual a partir dels 10 euros.

Els projectes socials que es desenvolupen al Xiprer són d’acollida i acompanyament a les persones.

Descobreix tots els projectes de la Fundació per acollir i acompanyar aquelles persones que, per diversos motius, pateixen solitud, pobresa, exclusió o marginació social.

  • Acollida
  • Esmorzar
  • Dinar
  • Projecte llaços
  • Formació
  • Magatzem d’aliments

Les empreses també podeu col·laborar amb el Xiprer amb la campanya 100×100 Empresa.

L’any 2019 es va plantejar la necessitat d’involucrar les empreses a formar part d’aquest teixit associatiu tan important. Volem aconseguir que els darrers 100 socis de l’associació siguin empreses que ens volen ajudar. La quota mínima mensual és de 100 euros i com totes les aportacions estan subjectes a la Llei de Donacions i obtindrà la corresponent desgravació fiscal en l’Impost de Societats.

Jo també vull ser Amic d'El Xiprer!

Gràcies per col·laborar

Amics del Xiprer

Descobreix la campanya

Beneficis fiscals de les donacions

Fes-te Amic d'El Xiprer!

Beneficis fiscals de les donacions

La Fundació EL Xiprer i l’Associació Amics d’El Xiprer són entitats d’Utilitat Pública reconegudes per la Generalitat de Catalunya. Per tant, subjectes a la llei 49/2002, dels incentius fiscals al mecentatge, col·laborar amb nosaltres té a més, beneficis fiscals. Des de l’1 de gener de 2020 han augmentat en cinc punts les desgravacions fiscals. Ara, donar més et costa menys. Per exemple, si fas un donatiu de 100 €, Hisenda et pot retornar fins a 80 € en la teva declaració de la renda.

Si sou una persona física:
* Els primers 150€ anuals desgraven un 80%
* La resta de la donació (superior a 150€) desgrava un 35%
* A més, si col·laboreu per tercer any consecutiu amb la mateixa entitat i amb una quantitat de diners igual o superior, desgraveu un 40%

En el cas d’entitats jurídiques:
* La primera donació econòmica desgrava un 35%
* Si col·laboreu per tercer any consecutiu amb la mateixa entitat i amb una quantitat de diners igual o superior, desgraveu un 40%