Tió Solidari de Nadal


Gràcies a la generositat dels participants al Tió Solidari de Nadal organitzat amb Gran Centre Granollers els passats 16 i 17 de desembre, hem aconseguit reunir una suma significativa de fons per donar suport als usuaris de la nostra estimada fundació, El Xiprer. Amb aquesta contribució excepcional, hem pogut fer una diferència tangible adquirint 189 pots de llet infantil per a aquells que més ho necessiten.

Aquest any, amb l’objectiu de fer un pas més enllà i ampliar el nostre impacte positiu, vam demanar una petita aportació mínima de 2 euros. La resposta va superar totes les expectatives, amb una recaptació total de 2.214,85 euros. Aquesta quantitat, gràcies a la confiança i el suport de la comunitat, ha estat destinada íntegrament a la compra dels pots de llet infantil, assegurant que els recursos arribin directament a les famílies.

La solidaritat demostrada durant aquest esdeveniment no només ha estat un testimoni del cor i la compassió de la nostra comunitat, sinó que també ha proporcionat un suport vital per garantir el benestar dels més petits. Aquesta iniciativa exemplifica el poder transformador que es pot aconseguir quan ens unim amb un propòsit comú, recordant-nos que, amb la nostra col·laboració, podem crear un impacte positiu durador en les vides dels altres. A tots els qui han participat i contribuït de qualsevol manera, us expresso el meu més profund agraïment en nom de tota la nostra fundació.