El Xiprer i les escoles

Força persones voluntàries d’El Xiprer han dedicat la vida a l’educació de nois i noies. Ara, ja jubilats, a més del seu voluntariat al magatzem o a la cuina d’El Xiprer, també fan una bona feina acollint els infants i joves que volen conèixer el dia a dia de la nostra entitat.

Junts procurem que l’alumnat i el professorat que visiten El Xiprer, puguin fer un tastet de la nostra activitat, vivint una experiència que els apropi a la realitat que entre tots anem acompanyant i procurant transformar. Si per horari o logística no és possible el desplaçament del grup escolar fins a El Xiprer, també hi ha la possibilitat que vinguem a visitar la vostra escola. En cada ocasió ens coordinem amb el professorat per tal de dissenyar una experiència a mida de les seves necessitats i objectius.

Durant el període de gener del 2022 a gener del 2023 ens han visitat o els hem visitat o han fet recaptes per a El Xiprer un total de vuit grups d’escoles i instituts i estem molt contents i agraïts de ser part de la seva programació anual.

Al voltant de Nadal cinc escoles i instituts van organitzar recaptes d’aliments per ajudar-nos a omplir el rebost d’El Xiprer. Més enllà de la gran ajuda que això representa per nosaltres, ens emociona conèixer la motivació i el treball que hi ha darrera d’aquestes iniciatives. És molt bonic de veure de persones joves il·lusionades i capaces de mobilitzar amics i familiars a col·laborar en una bona causa, contentes en veure els resultats que entre tots han aconseguit.  

Aquests recaptes escolars poden començar o acabar amb la visita al nostre centre o fent nosaltres la recollida i l’agraïment.

Des d’El Xiprer volem agrair la tasca d’aquestes persones voluntàries que ens ajuden a fer que totes aquestes tasques siguin possibles i convidem a les escoles a visitar-nos.