Desembre, el mes més solidari

El desembre revifa el sentit més solidari de les persones i augmenten les recollides i recaptacions destinades a El Xiprer.

Quan s’apropen les festes de Nadal, tots plegats prenem més consciència que som molt  afortunats de tenir un plat a taula, una llar i una família. Per això acostumem a activar la nostra empatia i generositat cap aquelles persones que no tenen garantits els drets bàsics de l’habitatge o el menjar, i també entenem com n’és d’important tenir amics i família per poder compartir el Nadal.

Durant el mes de desembre a El Xiprer realitzem accions per incentivar la recaptació i recollides arreu, i poder començar el nou any amb una bona empenta.

El Recapte de Proximitat ha sumat 4.209 euros que destinarem a la compra de producte fresc i de mercat (peix, carn, verdures i d’altres aliments) que ens ajudaran a donar suport alimentari equilibrat a més de 1.100 famílies del Magatzem d’Aliments i a més de 70 usuaris del projecte del dinar. Volem agrair a les botigues que hi han participat el seu entusiasme però sobretot agrair als seus clients que generosament han fet les aportacions solidàries quan hi anaven a comprar. Moltes gràcies!

El Tió Solidari que vam celebrar durant un cap de setmana a la Porxada, juntament amb les recollides a les escoles per Nadal, les donacions particulars de persones i d’empreses, són més accions que hem realitzat aquest mes destinades a recaptació d’aliments o recollida de donacions que ens han ajudat a omplir el rebost i tenir més recursos per destinar a les accions socials de la fundació. Gràcies a tothom que hi ha participat d’una o altra manera!

El Xiprer té la sort de comptar amb un equip meravellós de voluntaris que fan possible que cada dia es puguin dur a terme els projectes socials, estem orgullosos de ser un dels centres de referència de la comarca en l’acollida i acompanyament a les persones que més ho necessiten.